Resfeber! :-)

Idag är vi hemma alliohopa, utom pappa förstås som e på jobbet, men inge dagis idag för Adam. På morgonen så har ja dammsugit i torkat golvet i heeeeela huset, Adam hjälpte mig o plocka undan, jag dammsög o Cornelia stökade ner... :-) så nu känns de fräscht igen! Så tråkigt väder idag men vi måste till hästarna och sen måste ja till rimbo o hämta ut mediciner till adam, måste ha med mig betapred tills vi åker till tenneriffa , Inge kul om de skulle bli nån krupp hosta där nere o ingen medicin finns att ge.. Börjar nu inse att vi snart ska åka så resfebern börjar sakta krypa sig på... :-) många frågor kommer upp i huvudet om hur Cornelia ska ta flygresan, värmen, hotellet ja allting egentligen men de ska bli spännande oxå... Själva sovandet på nätterna tror ja inte e något problem, vi har ju varit på lite olika hotell o även i Paris med henne o finns de bara en spjälsäng så brukar hon alltid somna av sig själv efter att hon har bökat runt en stund för sig själv. Lite skillnad mot Adam som man var tvungen att vagga till söms varje gång han skulle sova... Nu i efterhand tror jag att man störde honom mer än vad man hjälpte honom, och de sägs ju att man blir klokare med åren.. Därför är de sååå skönt att Cornelia somnar av sig själv, så man bara lägger ner henne i sin säng o går därifrån. :-) aja dax o göra lite nytta!! Hej då!

Tisdag och en vecka kvar till Teneriffa....

Kan man tänka sig att man är på Teneriffa om en vecka.... Nice som fan!! varmt o skönt och att bara få vara i en vecka o slippa alla måsten! Idag tog jag och Nelis de lugnt på fm o bara va hemma sen har vi varit o simmat med Hero i Arninge medan Adam var på dagis sen hemgång och så var vi ute o lekte i sandlådan och Nelis hade typ hela sanden i munnen, men gud orka hålla på och säga NEJ, NEJ, NEJ, NEJ hela tiden... det blev lixom att JA men SMAKA DÅ!!!! ;-) sen gick vi in o lagade mat, de blir fisk med potatis och äggsås idag..??? låter mysko men men man måste prova, så snart är de mat sen väntar hästarna... Ciao ciao!

De va den helgen de!

Jaha då e de måndag igen, shit va snabbt helgen gick men mycket kul hände, lördag va Fredrik i Jaga hela dagen o ja va hemma med barnen, Adam hade liam här så han somna på soffan vid kl åtta, vi hade ju middag på kvällen med god mat o trevligt sällskap mycket skratt blev de... Haha riktigt trevligt! Söndagen tillbringade vi hemma , Fredrik tog barnen på promenad i skogen för att kolla på djurspår! Adam är alltid lika fascinerad av de!! Så då fick ja lite egen tid o då fick min bil lite ompyssling med dammsugning o den blev tvättad så nu e den glad igen!! Den såg verkligen fördjävlig ut jag hade Lixom hoppas på att de skulle ösregna Nån dag så att den skulle bli ren typ men men nu e de gjort! Sen på kvällen fick jag för mig att jag skulle ut i rida på mahadim och att jag skulle träna lie westenridning! Så ja letade upp min gamla tävlings sadel o tävlings träns o ut med min gamla ögonsten på 23 år o vad e de man brukar säga gammal e äldst! De va som att slå på en knapp och allt bara sitter HELT sjukt!!! De var ju år sedan!!! Så underbart!! De finns verkligen ingen som är som min mahadim!! The One and the only!! Sen åkte Fredrik i träna innebandy o jag fixade lite hemma o sen la ja barnen lagom till Gustavsson 3 tr har inte kollar de senaste gångerna för de har ju vart helt värdo men de va ju riktigt ok igår ! Idag blir de mys hemma hade en plan på o gå ut i gå men de e burr ute så då tände ja en brasa inne istället!! :-)))) bara för att jag kan!!!

Trött som attan men förväntansfull!!

Jaha då e kl bara 9 och de känns som om den vore nio på kvällen, vaknade sååå tidigt för att ja hostar och ungarna e snoriga o hostar dom med... Men men de som inte dödar de härdar! :-) idag är mannen i huset ute o jagar älg o ja e hemma med barnen, e inne på om ja ska ta med barnen o åka o fika mitt på dan? Ikväll blir de mys middag tillsammans med ett par nya vänner, ska bli riktigt kul! de bjuds på vildsvins stek, potatis gratäng med trattkantarell sås, allt är när producerat kan man säga både köttet o kantarellerna!! :-) endast typ 200meter från huset, sen blir de cheesecake! ha en trevlig lördag allihopa!


Idol, spel o mys!

Idag bestod middagen av egna hamburgare! Blev super gott så allt gick åt! Adams kusin Liam sover ju här inatt så ikväll har varit full kastrull med lek o bus o spel o godis o film o mys så nu sover båda sött bredvid mig här... O de e tyst o lugnt! Ska ta o gå isäng jag med nu, godnatt!!


Efterlängtad helg!

Jaha då har nästan denna dag tagit slut, imorgon blir de klippning av Adam! Får hembesök av världens bästa frisör!! Sen kommer Ewe hit på eftermiddagen o ska fika i snacka lite skit, alltid lika trevligt!! Liam blir kvar här över natten medan Ewe åker o jobbar hela helgen! (Mohahaha) Adam e sååå spänd för att han ska ha en kompis här över natten, vet inte hur vi ska lyckas få ihop allt han vill att de ska göra bara men de går nog på nåt sett! Sen blir de mys middag på lördag med ett par vänner! God mat o Gott dricka! Riktigt nice! Nej sängen ropar på mig redan nu eftersom det inte blev så många timmars sömn inatt för min del! Aja kram på er allihopa!


Städa städa varje torsdag!

Åh har gjort något som inte har gjorts på länge, fick för mig att städa o göra rent i kylen! Så nu e allt skrubbat o diskar varenda liten centimeter!! Värdelöst o göra men skönt nu efteråt, var välbehövligt så att säga... ;-) när nelis vaknar så e de lunch tajm i sen väntar hästarna efter de så ska vi ner p handla, måste ju fylla på vår fina kyl, sen bli de fika hos farmor! Alltid lika skoj! Tjao Tjao!


Hundsim!

Idag så har ja varit o tränings simmat med hero i arninge, de gick bra! Stina hämtade med Adam från dagis så han följde med henne hem vilket han tyckte va super roligt, att de ska va så kul o vara med nån kompis utan sin mamma!! Han blir överlycklig när han får åka till nån själv, e väll för att han känner sig stoooor då! :-) annars har de inte hänt så mycket idag. Gamla vanliga vardags sysslor... Fast ja gillar de, de går lixom på rutin o e rätt avslappnande att städa, tvätta, laga mat, gå o plocka o fixa o dona!
Snart kommer mannen i huset hem så ska vi käka lite mat o sen ska ja till stallet! Tjao!!


Gahhh tdl besök!!

Ja då har jag vart hos tdl o lagat en bit som jag hade bitit bort... 45min i stolen 2 bedövnings sprutor o 900kr fattigare... Men men nu e de gjort!! Nelis somna nyss så ni blir de mys i soffan med Adam tills han ska sova o sen blir de VUXEN tv!!! Ha de gött!!!


Tdl besök och en vanlig tisdag

Jaha då var det tandläkarn i em.. Ska åka in då ja hämtat Adam vid 14.

Nelis somnade nyss o hon sover bara en timme på fm o ja har massor med saker att göra hemma men la mig på soffan nyss vilket är livsfarligt, man blir sååå seg men 10 min bara... :-)

Ska ju till stallet o göra ordning maten och sen ska hästarna ha lunch oxå, o tvätten måste vikas, o hunden ska ut, o ny tvätt ska läggas i o sen o sen o sen... Aja dax o gå upp ur soffan låter det som.... :-) hej svej!


Tajm tooooo bed!

Nej nu ropar sängen! E trött som fan sov ju knappt något inatt eftersom Adam har haft falsk krupp i helgen.. Legat typ o lyssnat på varje andetag han tagit inatt.. Men vad gör man inte för sina änglar!!! men de verkar som de har gott över iaf så de e ju skönt, annars har kvällen vart bra, ja mamma o nelis va på thuns medans killarna va hemma o byggde på ett jakt torn(!)??? hittade typ inget på thuns, strumpor till maken o en pyjamas med skelett på som lyser i mörkret till Adam o nelis fick ett par varma tofflor att ha i vinter.

Godnatt ZZZzzzzz


Drömkåken

I fredags åkte jag med barnen till café drömkåken för att ta en mysig fika. Har varit där en gång förut men de är ju bara för mysigt där, perfekt o ta med sig barnen då de e så nära dit för oss o ett STORT + är att de har en stor lekhörna till barnen så att man kan faktiskt SITTA ner o fika själv :-))) de e man inte bortskämd med!!

Jag åt en polly o pepparkaks kladdkaka som var suuuuuper god o Adam åt en annan choklad kaka som han tyckte va god. De har ju så fint där med riktigt mysig inredning! Lägger upp lite bilder från i fredags oxå så får ni se ni som inte varit där än... :-)


Mysig söndag!

Lägger in några bilder från igår när vi hade en fixardag hemma, Fredrik leker Karlsson på taket medans Adam står o skriker -man får inte gå på taket pappa!! Mamma mamma! Pappa har blivit tokig!! Och Cornelia står på flaket på Fredriks bil o gör sin berömda mongo min!!


Ehhh vad är detta???

Oki nu har även jag trillat dit... :-P har länge funderat på det här med o blogga men så häromdagen så tänkte jag att vafan de e väll bara o starta en blogg och så får man se om man tycker det är kul eller inte och så de blev så....

Mamma hämtade just adam som ska ner till dagis, hon brukar hämta honom ibland eller rätt ofta faktiskt efersom hon åker till jobbet ungerfär samtidigt så de e ju jäkligt skönt och slippa klä på Nelis o sätta henne i biler för att bara lämna honom så de tackar man o bugar för!!

annars är det en rätt så lugn dag hemma för mig o nelis jag ska pyssla/tvätta/städa lite inne när hon sover och sen blir det o hämta Adis o efterdet kommer sotaren så då kan vi ÄNTLIGEN börja elda!!!! meee like!!

Sen blir det Thuns ikväll med mamma och barnen, har inte så mycket pengar o handla för men mamma ville dit o titta på något så då kan man ju följa med som lite smakråd. ;-) ha de gott allihopa där ute!!!! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0