Cornelia 1år hipp hipp hurra!!!

Tänker tillbaka på dagen som var för exakt ett år sedan, mycket känslor var de Rädsla, spänning, nervöst, överlycklig o lättad!! Efter lång väntan o mycket smärta o en man som svimmade inne på operation så kl 10.52 tittade en liten flicka ut!!! Kommer ihåg att jag såg en mycket stolt pappa satt bredvid sängen o höll ett fast grepp om vår lilla prinsessa! Överlycklig att de blev en tjej!! Själv tog de 45 min innan ja ens tittade på vår ängel eftersom jag mådde så jävla dåligt! Allt drog ju ut på tiden så fredrik skickade ett sms till alla att "alla vi 3 Mår bra men vi hör av oss när vi kommit upp på rummet"! Hahaha tror ni vi fått mycket skit för de sms:et hahaha alla ville ju veta vad de blev för något...... :-) men de fick snällt vänta! Haha Ja de va underbara tider! Men nu ett år senare med en liten spillevink tjej som springer runt i huset o säger mamma, nam nam o iiiihhhh!!! Är fortfarande lika Underbart!! Skönt när de blir större men på nåt sett så saknar man spädbarnstiden(!) konstigt de där!! Idag blir de lekrymden för fulla muggar sen hem o fira hennes födelsedag med bara vår familj, för att imorgon kväll fira ordentligt med släkt o vänner men först ska ja jobba imorgon på dan, ska bli riktigt kul! De va ett tag sedan! Alltid lika kul i träffa både kollegor o klienterna!! :-) aja måste kila! bye bye!

En dag hemma med barnen o veckan som kommer!

Idag har vi alla varit hemma utom mannen förstås, på fm så blev de lite innesysslor med städ i tvätt o så har jag tagit fram lite jul saker, bytt gardiner o fixat lite, sen blev de lunch dax för oss o även för djuren, passade på o åka ner o handla lite då också. Lämnade även gamla barnkläder i sån där grön box där de står att man hjälper folk i Afrika... Vet ej om de finns någon som tömmer den men de känns dom man gör en god gärning iaf istället för att slänga, säljer även på tradera men känns lite överkurs o typ sätta ut ett par strumpbyxor eller en body med fläckar på... Efter allt detta blev de hemgång o lite ute lek, barnen lekte så bra själva så då passade jag på o fixa lite inför vintern, tog in typ alla textiler från lekstugan o lite sånt! Härligt med vinter tycker jag! Sen blev de pepparkaksdax, de e verkligen såååå mysigt o göra egna pepparkakor!!!! Nelis satt i sin stol o sa nam nam nam nam!!! Hon älskade verklige degen! Sen passade vi även på o göra middagen tills ikväll som består utav egen gjord pizza med köttfärs lök vitlök bacon skinka o ost! Jammizzzzzz! Väntar nu på att gubben ska komma hem så vi kan äta den supergoda pizzan! I veckan väntas jobb, läkarbesök med barnen, tandhygenisten, o sen fyller NELIS 1år!!!!! Kan inte fatta vart sjutton tog tiden vägen???????? Mammas stora tjej!!!! Så på fredag blir de kalas i mys middag här hemma med nära o kära!!!

Bild tagen uppefrån man känner sig verkligen såååå läcker!! 2 dgr innan Nelis kom.


En magbild inne på förlossningen 2 dagar innan Cornelia kom till världen!.


Adis 10 månader morrar som en tiger! Grrrrrrrrr


Adis 1 år och 4 månader läser saga för Nemo, sååå söt!


Hem ljuva hem!

Jaha då e man åter hemma igen då.... har haft en underbar "semester" vecka, sol, bad, god mat och god dricka... har nog aldig bada så mycket på en semester tror jag. Jag som annars aldrig brukar bada, de e typ fredriks uppgift men men de gick bra de med, vad gör man inte för sina älskade småtroll.... Adam var med i Lollo och Bernie "klubben" så de har varit fullt upp för honom oxå med skattjakter, äventyrsjakter, han har varit pirat, de har varit födelsedags kalas för Lollo och han har varit på baklängesmiddag och han har även varit "Eric Saade" till popular!!!!! sååå söta dom var när de stod där på scenen och dansade, jag filmade allt oxå så de bli ju kanonkul och spara! ingen av barnen fick några soleksem men jag fick såklart det trots att jag satt i skuggan båda när jag var i vattnet och uppe på land och hade solskyddsfaktor 50!!!!!!!!!!!! Helt galet men men.... de e bara o gilla läget! att åka bort i en vecka var alldelses lagom känns det som men adam ville ju självklart stanna kvar längre... ;-) men jag tycker det är rätt skönt o komma tillbaka hem till de vanliga rutinerna igen och de bästa av allt var att jag fick träffa min älskade man!!! Han tyckte riktigt synd om sig själv den veckan vi var borta.... hahhahahahahaha jag förstår de, de måste ju va skitjobbigt o va ensam hemma en hel vecka utan sin respektive och framförallt utan barnen!!!!! Första kvällen kanske är kul men sen är de nog inte så jävla kul!! men men de har nog något gott med sig oxå tror jag, då lär man sig ju o uppskatta det man har på ett annat sätt, de som ibland känns som en vanlig "vardag" Igår drog gubben på Bandit båten o kommer hem ikväll igen, så igår blev det en lung kväll för mig, jag var hos mamma o pappa o käkade sen åkte jag hem lagom till att barnen skulle sova o jag la mig i soffan o kollade på idol sen blev de hellenius hörna och FY FAN vad jag garvade åt uggla!!!! han e så jävla skön! så jag log i soffan o skrattade för mig själv igår...... ;-) Aja skoj! sen efter det så vaknade Cornelia igen för typ 5:e gången, vet ej vad det var men sen sov hon hela natten iaf! Aja idag blir det en dag ute för mig o barnen, mycket fix o trix! ;-)Bye!!!

RSS 2.0