Julafton

Ja då va denna julafton slut, den bästa julafton ever!!! God mat, julklappar av topp klass o mysigt sällskap med mycket mycket mycket skratt... Hade världens bästa tomte!! :-) ojojoj!! Hehehe alla är glada o nöjda o Adam sover men Cornelia e vaken, vaknar o grinar o somnar o vaknar igen o grinar... Hehehe tror de e tomten som spökar... Men men härligt har de vart iaf!!!


Nära skjuter ingen hare..

Snart så, nu e de nära till jul!! Känner ja efter så har ja ingen direkt jul känsla i kroppen, kan bero på att vi skippade granen i år r/t lilla dotra!! Orkar inte hålla på o säga nej nej nej... Men mamma ska ju ha gran så vi ska dit o pynta idag, idag fyller broder år!! 30!!! Helt galet låter ju helt galet gammalt även fast de inte skiljer mer än 16 månader mellan oss så låter 30 MYCKET äldre än 28 på något sätt. Så ikväll blir de kalas o sen jul afton imorgon, sen kalas på söndag sen till moster o äta på måndag så vi kommer väll rulla fram i nästa vecka... Aja GOD JUL på er allihopa!


Slutspurt

Ja då har man vart o handlat de sista inför julen. Ja o cornelia åkte till rimbo en sväng efter ja lämnade adam på dagis, vi handlade på Ica sen systemet o sist apoteket. Sen in o hämtat ett paket på posten i edsbro o efter de brummade vi hem o gav hästarna lunch o vi fick oxå lite lunch i oss. Nu ska jag förbereda kvällsmaten medans nelis ligger o sussar. I em så ska vi ut leka i snön!!! De gäller o passa på medan den finns kvar! Aja nu måste ja fortsätta ha de bra allihopa!! :-)


Snööööö :-)

Jaaa äntligen lite snö, Adam va överlycklig, gick från sängen imorse o satte på sig stövlarna o skulle ut o göra snö änglar sa han... Hehe fick stoppa honom så att han fick frukost i magen sen va han ute i över en timme på gården o lekte allt möjligt! Han va överlycklig!! Imorgon e de utflykt med dagis så han ska lämnas redan 8.20, bussen till rimbo går 8.50 han vet inte om ngt än utan fröknarna ville de skulle bli en överraskning... De e ju för söta!! Ha de gött allihopa! Kramizzz


Årets pepparkakshus!!

Ja nu blev de äntligen gjort!! Årets pepparkakshus!! Såå kul o gå loss på allt vad kristyl/ glasyr och godis heter!!


Jahaja de va de de!

Ja då börjar även denna dagen gå mot sitt slut, idag har ja bakat o fixat lite inför Jul ska nämligen fixa lite julklappar som vi själva har gjort, kul o lite annorlunda. Sen va ja o Norrtälje i fixade de sista på Adams julklapp, va även in på lekplaneten o ordnade 4 julklappar till Cornelia, hämtade o lämnade kassar med barnkläder till Aida som
Jag får låna till Cornelia! Guld värt, de e sååååå fina kläder!! Känns som julafton för mig varje gång ja tittar i kassarna! fixade ett present kort på massage/ spa behandling till Aida som lite tack för lånet av klädena! Imorgon e båda barnen hemma, då ska vi göra pepparkakshus ska bli skoj! Nu väntar tvn på mig Tjao!


De vankas julbord!

Jajemen ikväll vankas de julbord på johannesberg med hela underbara familjen!! Riktigt mysigt ska de bli! Va på julbord med jobbet igår, åkte med Viking line men de e inte samma sak som mys med familjen! Annars är de en inne dag idag, så tråkigt väder, ska till stallet när nelis vaknat o motionera ena hästen, aja ha en trevlig lördag! Kram!


Min lilla Nordis!

Gud e såååå dålig på o skriva men de e så mkt just nu inför jul med allt som skall fixas och sen e ena hästen dålig o ligger inne på ultuna sen i tisdags...... min lilla plutt! han hade så ont dagen då vi tillslut va tvungna o åkta in med honom, så hemskt att se ett så stort djur på nästan 600kg har så ont..... men han e på bättringsvägen nu så jag hoppas att vi får hem honom idag men annars får de bli imorgon. Annars har de inte hänt så mkt här hemma har mest fixat o donat inför jul med bakning o allt vad de innebär. Idag blir de pepparkaksbakning för fulla muggar! Adam har tjatat säkert en månad men jag hat tyckt att de har varit för tidigt men nu e de väll ok göra de. har köpt världens häftgaste julklapp till adam men de avslöjar jag efter jul... aja måste kila ha de gott allihopa! kramizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Snart jul!!

Jul jul stråååålande jul..... Tänk att snart är de jul!! mysigt! undrar om de blir en vit jul eller om de blir sånt här väder som de e nu? tycker personligen att de e rätt skönt som de e nu men man vill ju ha snö på julafton för att få lite julsämmning... aja de e ju inget vi kan gör nåt åt iaf så de e bara o släppa de. Undrar hur Adam kommer reagera i år på tomten?? han har ju verkligen varit hyserisk varje år så förra året fick vi hitta på att tomten hade så många barn att dela ut julklappar till så han hann inte dela ut o vårat hus men däremot hade tomten lagt sina kläder utanför vårt hus och ett brev från tomten där han hade skrivit att han ville att vi skulle dela ut dom och sen säckarna med julklapparna så klart.... funkade bra förra året men vi får se! vad har hänt annars i veckan då? Adam har haft lite kompisar här efter dagis o lekt med, i onsdags så fick Cornelia vacc...... tycker verkligen de e vidrigt när barnen skall få sina sprutor men som tur vad så hjälpte Stina till den här gången som den "elaka" tanten och när allt var klart så gick jag in i rummet som "här kommer lilla Mamma" Tjoho!!!! De e ju helt galet att man reagerar så, speciellt när jag jobbar som Sjuksköterska och ger dagligen intramuskulära injektioner hahahahahahaaha jag hör ju själv hur de låter!!! hahahahahaaha men men blod är ju tjockare än vatten de e bara o konstatera det!!! Har bakat en del med barnen både knäck och lussebullar så nu e frysen full. Igår var jag och barnen i Norrtälje halva dagen, började med lunch på mcdonalds sen rusta, jysk, intersport, willys, coop och sen hem. Riktigt mysigt när man går in i en affär utan att man har tänkt köpa något men att bara ägna sig åt barnen inne i affären o stanna o titta på saker o bara gå runt o ha de mysigt, leka/busa och gå dit barnen vill, en sån dag hade vi igår! Riktigt mysigt! Ikväll blir det hummer , skumpa lite ostar o gott bröd mede min älskade familj!Yammi yammi!!!! Sen IDOL!!!! Vill och tror att Robin skall vinna!!! Ihelgen väntas ute arbete förbereda inför vintern så in med allt i lekstugan så sen kan vintern komma! Ha en trevlig helg allihopa!!

RSS 2.0