Våren är här o hembakade rågbullar!!

Tranor, sommartid, tussilago leriga grusvägar är tydliga små tecken på att våren är här!! vilka härliga dagar igår var hela familjen ute på promenad i 3 timmar, vi gick över stock o sten. Avslutade promenaden med en fika hos farmor!! Alltid lika uppskattat både för oss o för henne! De bjöds på hembakade rågbullar vilket är en favorit här hemma då vi alltid fick de när vi va små! Finns ingen som kan göra så goda smörgåsar som min älskade farmor 89 år gammal! Härligt då man får möjligheten att ge sina egna barn de som man själv är uppväxt på!! Sitter just nu på häst ryggen så de e kanske dax o sluta.. :-P åh vet ni snart e mamma o pappa hemma!!!!!!!!!!!! :-))))))) ❤❤❤ bye bye!!'


Snälla kom hem, för jag längtar efter er! hehehe Nej Njut där ni är!!

Ja då var de torsdag igen o snart helg, och snart snart snart kommer min älskade föräldrar hem, de har varit borta i nästan två veckor nu, TVÅ VECKOR!!!! de borde typ va olagligt att vara borta så länge tycker jag men visst man vill ju givetvis att dom ska ha de skönt o verkligen njuta av semestern o så men när de e borta då inser man vad man saknar dom!

Lägger upp en bild på Cornelia från imorse tjaoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


R.I.P min älskade Hero!

Inatt hände de som är alla djurägares mardröm, när ens älskade vän bestämmer sig för att avsluta sina dagar. Vår älskade stora slippi har sorgligt nog lämnat oss.

Kommer ihåg de som igår då vi bestämde oss för att köpa honom. Vi åkte o tittade på en valp kull små söta schäfer valpar, de första han gjorde va att gå fram o bita Fredrik i tån. Men de va en annan sak som spelade in oxå för att de blev just hero, han var MINST av alla i kullen vilket va super bra eftersom ja tänkt att tävla med honom o då jag inte är så lång så blev de perfekt med en liten schäfer!!- Ja eller hur..? denna underbara älskar hund växte så de stod härliga till, uppfödaren har hållit på med uppfödning i över 30 år o har aldrig vart med om en så stor hund. :-) men så underbar hund!
Uppvuxen på hästgården utan varken koppel eller staket! Han va trygg o lugn i sig själv o låg alltid där på gräsmattan o tittade på folket/bilar/barn/hundar/hästar som gick förbi på grusvägen. du lämnade aldrig gården! I timmar har du legat o busat med pinnar o bildäck, letat efter skuggor o solkatter, suttit o slickat på husväggen för att de tidigare vart en skugga där..
Ja du min älskade hund nu finns du bara kvar i våra hjärtat! Kommer aldrig aldrig aldrig att glömma dig Hero! Vila i frid nu! Jag älskar dig!!!


Dålig på o blogga men mycket tid på lek bus o fix!!!

Shit va dålig ja vart på o blogga... Ooppsssss de har vart så mycket här hemma istället med allt. Har haft en infektion i en tand så ja har haft tandvärk utan dess like!!!!!! Shit va tandvärk är underskattat, de ligger ju o värker hela tiden vad man än gör o hur mycket citodon Ipren eller Alvedon man tar!!! Usch men efter en PC kur så vips gick de över!!!! :-)))) annars har de inte hänt så mycket har lagt ner otroligt mycket tid på barnen senaste tiden mycket tid till lek, bus o skoj!! Har dessutom byggt om ett rum på övervåningen till ett pyssel rum!! :-))) sååå härligt o såå lyxigt med ett helt rum bara för att pyssla med pärlor, gips, scraapbooking, måla, bygga, snickra, sy ja allt man kan önska sig!! Bifogar lite bilder är nästan klar ska bara införskaffa några fler hyllplan som ni ser på en av bilderna! Självklart är ena väggen målad med Magnetfärg för att kunna beundra våra konstverk!! :-)


RSS 2.0