R.I.P min älskade Hero!

Inatt hände de som är alla djurägares mardröm, när ens älskade vän bestämmer sig för att avsluta sina dagar. Vår älskade stora slippi har sorgligt nog lämnat oss.

Kommer ihåg de som igår då vi bestämde oss för att köpa honom. Vi åkte o tittade på en valp kull små söta schäfer valpar, de första han gjorde va att gå fram o bita Fredrik i tån. Men de va en annan sak som spelade in oxå för att de blev just hero, han var MINST av alla i kullen vilket va super bra eftersom ja tänkt att tävla med honom o då jag inte är så lång så blev de perfekt med en liten schäfer!!- Ja eller hur..? denna underbara älskar hund växte så de stod härliga till, uppfödaren har hållit på med uppfödning i över 30 år o har aldrig vart med om en så stor hund. :-) men så underbar hund!
Uppvuxen på hästgården utan varken koppel eller staket! Han va trygg o lugn i sig själv o låg alltid där på gräsmattan o tittade på folket/bilar/barn/hundar/hästar som gick förbi på grusvägen. du lämnade aldrig gården! I timmar har du legat o busat med pinnar o bildäck, letat efter skuggor o solkatter, suttit o slickat på husväggen för att de tidigare vart en skugga där..
Ja du min älskade hund nu finns du bara kvar i våra hjärtat! Kommer aldrig aldrig aldrig att glömma dig Hero! Vila i frid nu! Jag älskar dig!!!


Kommentarer
Postat av: Karin

Beklagar verkligen, hero var så himla fin och snäll hund! Vi kommer alltid minnas honom <3

2012-03-16 @ 10:40:13
Postat av: Elin

Usch, aldrig roligt att förlora en familjemedlem.

2012-03-16 @ 16:48:02
URL: http://fluffmonster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0